Bel +31 (0)541 552987
De nieuwste herfstmode bij Esch Pla

H E R F S T

Het begin van een nieuw seizoen. Hoogste tijd om inspiratie op te doen en lekker te komen winkelen.

Enkele van onze merken

Over Esch Pla

Stoer, vrouwelijk, eerlijk, puur en met gevoel, daar staan wij voor. Wij weten wat iedere vrouw wil, betaalbare, exclusieve kleding met een goede pasvorm en natuurlijk een goede kwaliteit. Dit geldt natuurlijk ook voor de schoenen, tassen, sieraden en woonaccessoires. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, aparte en mooie collecties voor u. Wij hopen u te kunnen inspireren met een eerlijk advies, persoonlijke aandacht en een goede service, dit alles onder het genot van een heerlijk kopje Kusmi thee of een Nespresso cappuccino. Ons bezoeken moet een klein feestje zijn.

Deze sfeer hopen wij ook via onze webshop aan u over te brengen. Wij doen er alles aan de nieuw binnengekomen artikelen ook zo snel mogelijk in de webshop te plaatsen, meestal dezelfde avond nog. De webshop is makkelijk te bedienen, de artikelen worden mooi verpakt en snel thuis bezorgd. 

GET INSPIRED AND ENJOY LIVING!!

Nieuws

H E R F S T

zondag 01 oktober 2017
Het begin van een nieuw seizoen. Hoogste tijd dus om inspiratie op te doen en lekker te komen winkelen.

Lees meer

De nieuwste herfstmode bij Esch Pla

vrijdag 29 september 2017
De trends voor dit najaar zijn vrij subtiel. We zien veel leopard en retro prints die tezamen met de mooie warme kleuren ons doen terugdenken aan de jaren 80/90.

Lees meer