Bel +31 (0)541 552987

Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden
Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen jou en Esch Pla. Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken, indien dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen.

Totstandkoming overeenkomst
Op de website registreer je jezelf en kun je de gewenste artikelen selecteren en bestellen. De registratie dient volledig te zijn en op waarheid te berusten. Met het verzenden van het bestelformulier wordt de bestelling geplaatst en komt de overeenkomst tot stand. Met het plaatsen van de bestelling ga je tevens akkoord met de algemene voorwaarden van Esch Pla.

Prijzen
Alle aangegeven prijzen op de webshop van Esch Pla zijn in euro’s en inclusief BTW. Alle aanbiedingen/afbeeldingen/prijzen zijn onder voorbehoud van type- en of scan fouten, minimale kleurverschillen door weergave op internet en/of wijzigingen door de fabrikant. Het kan voorkomen dat je een artikel hebt besteld en dat dit niet meer leverbaar is. Mocht dit het geval zijn, dan stellen we je daar zo snel mogelijk (per e-mail) van op de hoogte. Esch Pla biedt je in overleg een advies aan, anders komt de bestelling te vervallen en wordt jouw betaling retour gestort.

Betaling
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingmail met vermelding van de totale kosten, eventueel inclusief verzendkosten. Esch Pla levert haar artikelen na betaling. Betalingen kunnen worden gedaan via het betalingssysteem iDeal of door middel van een overschrijving. Indien gebruik wordt gemaakt van een handmatige overschrijving wordt de bestelling maximaal 5 werkdagen voor je apart gehouden tot de betaling is ontvangen.

Verzenden en levertijd
Esch Pla verstuurt haar bestellingen met DHL of PostNL. We streven er naar de bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag te versturen en deze zijn dan hoogstwaarschijnlijk de volgende dag bij jou in huis. Gemiddeld is de levertijd tussen de 1 en 5 werkdagen. Esch Pla heeft geen invloed op het tijdstip van bezorgen en is daarvoor niet aansprakelijk. Houd er rekening mee dat Esch Pla alleen op doordeweekse dagen bestellingen verstuurd. Op bestellingen die in het weekend of tijdens nationale feestdagen worden besteld, wordt de eerstvolgende werkdag gereageerd. De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling of indien boven de € 100,- besteld GRATIS. Voor het buitenland gelden andere prijzen. Je ontvangt een verzendbericht via de mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Ook kan de bestelling in de winkel worden opgehaald, je betaalt dan geen verzendkosten. De bestelling wordt maximaal 5 werkdagen voor je apart gehouden. Voor verzendingen naar het buitenland hanteren wij de op dat moment geldende verzendkosten.

Ruilen / retourneren
Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen gefrankeerd worden teruggezonden naar Esch Pla of in de winkel worden teruggebracht. De poststempel van onze verzending is bepalend voor het vaststellen van de verzenddatum, vanaf dit moment geldt 14 dagen zichttermijn. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat met prijskaartjes, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gedragen zijn, passen mag uiteraard wel. In geval van retourneren vergoedt Esch Pla de aankoopprijs van het product. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 7 dagen middels bankoverschrijving. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.
Het kan voorkomen dat je per ongeluk een ander artikel ontvangt. Het artikel wordt dan kosteloos omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde artikel, mits voorradig.
Mocht je een artikel willen retourneren stuur dan een mail naar info@eschpla.nl. Retouradres: Esch Pla, Grotestraat 28, 7475 AX te Markelo. Vul het retourformulier volledig in en voeg dit bij het artikel dat retour wordt gestuurd.

Garantie en aansprakelijkheid
Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

Overmacht
Esch Pla heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Esch Pla gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.
Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan Esch Pla kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en ook niet op grond van de wet of rechtshandeling voor haar rekening komt.

Privacy
De gegevens die door jou aan Esch Pla worden verstrekt zullen op geen enkele wijze aan derden worden doorgegeven of voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Ze worden enkel gebruikt voor verzending van het gekochte artikel of om contact met je op te nemen over je bestelling.

Copyright
Het auteursrecht van de website www.eschpla.nl wordt uitdrukkelijk voorbehouden aan Esch Pla. Niets van deze website mag, op welke wijze dan ook, worden gekopieerd of gebruikt door derden zonder toestemming van Esch Pla. Toepasselijk recht
Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

Algemene informatie
Esch Pla is gevestigd aan de Grotestraat 28, 7475 AX te Markelo.

KvK nummer: 08119539

BTW nummer: NL001651769B81

IBAN nummer: NL72RABO0143156888

BIC code: RABONL2U