Bel +31 (0)541 552987

Extra services

Op zoek naar een speciaal artikel?

Bent u op zoek naar een speciale maat welke niet meer in de webshop staat of een bepaald artikel van een door ons gevoerd merk dan gaan wij speciaal voor u op zoek naar dit artikel. U kunt dit bij ons bekend maken door een mail te sturen via het contactformulier of via info@eschpla.nl. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0547-362040 of natuurlijk bij ons in de winkel het mondeling met ons bespreken.

 

Personal shopping

De GRATIS “personal shopper service” van Esch Pla.

Weinig tijd om te shoppen? Zelf moeite om sets te maken? Welke kleur staat u goed? Welk model staat u goed? Is uw figuur veranderd door veel af te vallen of bent u juist aangekomen en weet u het zelf niet meer? Of zoekt u een outfit voor een speciale gelegenheid? Dan is de Personal Shopper Service van Esch Pla de ideale oplossing voor u!

Op een door u gewenst moment – dit kan ook ’s avonds zijn – openen wij voor u de deur en staan wij voor u klaar. Samen bespreken wij in alle rust uw persoonlijke wensen. Na een lekker kopje koffie/thee kunt u lekker gaan passen en u laten adviseren. Samen stellen we passende setjes samen zodat u kunt kijken waar u zich het prettigst in voelt en blij van wordt.

Wat zijn uw voordelen:

* Persoonlijke aandacht

* zelf gekozen tijdstip/dag

* In alle rust passen

* Dat jasje ook door kunnen dragen? Combinatie tips geven wij u graag!

* Desgewenst kunnen wij u ook een maaltijd verzorgen zodat u uit uw werk meteen door kan!

Neem gerust contact met ons op!

 

Vriendinnenavond bij Esch Pla

Vinden uw vriendinnen, (schoon)zussen, (schoon)moeders en buurvrouwen het ook zo leuk om te winkelen maar matchen jullie agenda’s nooit?

Reserveer dan kostenloos een gezellige avond bij Esch Pla, dan kunt u in alle rust met z’n allen gezellig shoppen! Dit kan al vanaf 4 personen. Het voordeel is dat u de hele winkel voor u zelf hebt en wij u kunnen adviseren & stylen onder het genot van een lekker hapje en drankje! Als cadeautje voor uw komst krijgt u 10% korting op al uw aankopen.

Heeft u speciale wensen voor deze avond of leuke ideeën zoals bijvoorbeeld een beauty arrangement (een nagelstyliste, visagiste of een kleuranalyse). Dan kunnen wij dit voor u regelen. Hieraan zijn eventueel wel kosten verbonden maar voor de rest is de avond kostenloos. Dit is dé uitgelezen kans om je vriendinnen eens lekker te verwennen en jezelf natuurlijk ook. Voor vrijblijvende informatie stuur dan een e-mail naar info@eschpla.nl of bel 0547-362040 om je wensen door te spreken.

 

Speciale VIP-avonden

Speciaal om onze vaste klanten eens in de watten te leggen, organiseren wij af en toe een  exclusieve VIP avond.

Tijdens deze avond showen wij u de nieuwe collecties en geven wij stylingtips en adviezen.  Wij proberen dan een stylist uit te nodigen. Ook zal er een visagist, een nagelstyliste of kapster aanwezig zijn die u tips kunnen geven voor het komende seizoen! U profiteert op deze avond van speciale kortingen en ontvangt u ook nog eens een leuke goody-bag bij uw aankoop. Kortom deze avond mag u niet missen!

Bent u een vaste klant en wilt u graag op de eerstvolgende ‘Esch Pla Special VIP Night’ aanwezig zijn?

Meer informatie of uzelf aanmelden? Mail dan naar info@eschpla.nl