Bel +31 (0)541 552987

Klantenservice

Veilig betalen

Bij ons kunt u veilig en gemakkelijk betalen zoals u zelf wilt via iDeal, overboeking, paypal, creditcard, bancontact, belfius en sofort banking. U komt vanzelf in het juiste scherm terecht en volgt daar de instructies op.

 

Vooruit betalen / bankoverschrijving
Als u kiest voor een bankoverschrijving kunt het bedrag overmaken naar ons bankrekeningnummer: NL72RABO0143156888 t.n.v. Esch Pla te Markelo, met vermelding van uw ordernummer en BICcode: RABONL2U. Bestellingen die naar 5 dagen nog niet betaald zijn worden geannuleerd.

 

Levering

Zodra uw betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd, wij streven ernaar dit dezelfde dag nog te doen. Wij versturen alle pakketten met DHL Parcel of Postnl., welke deze na 1-2 dagen bezorgt. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen. Voor buitenlandse zendingen is dit 3-4 dagen.

Bent u in de gelegenheid, dan kunt u ook de bestelde artikelen ook afhalen in onze winkel.

 

Verzendkosten Nederland: 

Bestellingen binnen Nederland € 3,95, boven de € 100 gratis

 

Deliverycosts:

Bestellingen voor het buitenland verschillen per land:

* Belgie, Luxemburg, Duitsland € 9,95, boven de € 150 gratis

* Frankrijk, Denemarken, UK, Italie, Oostenrijk Spanje, Zweden en Zwitserland € 14,95 boven € 200 gratis

* Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal € 19,95 boven de € 200 gratis

 

Ruilen of retourneren

Voordat we je artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid, ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn.

Het kan voorkomen dat een product niet geheel voldoet aan je verwachtingen of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na aflevering te ruilen of te retourneren. Dit is mogelijk via de post of in onze winkel in Markelo.

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

* Een volledig ingevuld retourformulier moet bijgesloten zijn (deze ontvang je bij je bestelling)
* Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd (passen mag wel)
* De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk.
* De artikelen moeten in de originele verpakking zitten (in het geval van schoenen betekent dit dat deze in de originele doos

Wil je het artikel ruilen voor een andere maat of ander artikel? Neem dan eerst even contact op met ons op om te overleggen via info@eschpla.nl of te bellen naar 0547-362040.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Wanneer dit het geval is, neem dan ook eerst contact met ons op.

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, samen met het ingevulde retourformulier, in een deugdelijke verpakking naar:

Esch Pla, Grotestraat 28, 7475 AX te Markelo.

Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel in Markelo. Neem in dat geval ook het ingevulde retourformulier mee. De openingstijden van onze winkel vind je hier.