Bel +31 (0)541 552987

De nieuwste herfstmode bij Esch Pla

vrijdag 29 september 2017

De trends voor dit najaar zijn vrij subtiel. We zien veel leopard en retro prints die tezamen met de mooie warme kleuren ons doen terugdenken aan de jaren 80/90. Burgundy rood, okergeel, flessengroen en cobaltblauw natuurlijk gecombineerd met grijs, legergroen, donkerblauw of zwart. Ook de plisse rok is een hot item dit seizoen. Wat opvalt deze winter zijn de bijzondere mouwen in tops, jassen en blouses. Veel hele lange mouwen, wijde mouwen, openvallende mouwen en trompetmouwen. De truien en jurkjes zijn nog steeds wijd maar de ceintuur of brede riem wordt steeds belangrijker om je taille te benadrukken. Ook het mannenpak wordt steeds belangrijker, mooi met een kanten top eronder en gecombineerd met mooie laarsjes met hak en vrouwelijke opvallende oorbellen bijvoorbeeld. De jeans wordt vaker opgesierd met applicaties, borduursels en/of kralen.

De nieuwste herfstmode bij Esch PlaDit zullen wij ook weer in het voorjaar terug gaan zien. Het bomberjack is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld, zowel in lange als korte versie, gecombineerd met een mooie sjaal en sjieke leren handschoenen. Sinds vorig jaar zijn fluweel en velours in prachtige warme kleuren terug van weggeweest, het geeft je al snel een luxe uitstraling. Een beetje bling bling kan een opvallend detail zijn, zilveren leggings, koperen lurex top of gouden schoenen zijn leuke eye-catchers dit seizoen. Strepen zijn nog steeds helemaal hot, horizontaal of verticaal, breed of fijn, felle kleuren of rustige kleuren, het kan allemaal.

De komende maand zullen wij ook nog een hele serie winterwit binnenkrijgen, van zowel Summum Woman als 10Days. Altijd verfijnd en leuk met bruine accessoires.