Bel +31 (0)541 552987

Cha Ibiza

Cha Ibiza laarzen ontworpen door de Nederlands - Afrikaanse fashion designer Alisha Staats. Alisha heeft een passie voor de nonchalante Boho-Chic stijl, die zij vertaald naar luxe, comfortabele laarzen en tassen.

Cha Ibiza laarzen worden ontworpen en gemaakt door vakmensen die passie hebben voor het schoenenvak! De laarzen hebben een vrouwelijke uitstraling en vallen op door applicaties die de laarzen een luxe en iets decadente uitstraling geven. Franjes, studs, spikes en nonchalante veters maken de Cha Ibiza laarzen uniek.

Voor de Ibiza boots wordt alleen gebruik gemaakt van huiden afkomstig van dieren die in hun leven vrij rond konden lopen in de natuur. Het leer wordt op een natuurlijke manier gelooid, waarbij het gebruik van chemische stoffen wordt vermeden. De toepassing van Italiaanse merinowol zorgt dat de Cha Ibiza laarzen heerlijk zitten!

 
Details Cha Ibiza bruine espadrille sandaal
Sale
Cha Ibiza bruine espadrille sandaal
€ 119,95 € 25,00
Details Cha Ibiza basic mocassin mushroom
Sale
Cha Ibiza basic mocassin mushroom
€ 129,95 € 25,00
Details Cha Label grijze messenger tas
Sale
Cha Label grijze messenger tas
€ 199,90 € 50,00
Details Cha Ibiza laarzen classic high cognac setter
Sale
Cha Ibiza laarzen classic high cognac setter Super leuke vlotte suede laarzen van Cha Ibiza. Deze platte laarzen zijn gemaakt van suede en heeft een kunststof zool. De ...
€ 169,90 € 25,00