Bel +31 (0)541 552987

Janzen Body Spray Skin 90

BODY SPRAY: De Body Spray van JANZEN is een allemansvriend die op elk moment van de dag van pas komt. Perfect als finishing-touch na het douchen of verfrisser na een pittige sportsessie. Door het hoogwaardige parfum komt de Body Spray ook als huisparfum goed tot zijn recht. Op waterbasis, dus geschikt voor de kwetsbare huid. Bevat aloë vera. Zonder parabenen, siliconen, minerale oliën, dierlijke producten en niet getest op dieren. 
Gebruiksaanwijzing: Spray de Body Spray op de huid en laat deze enkele seconden intrekken. De Body Spray kan ook gebruikt worden om beddengoed, kleding of woontextiel op te frissen.

PARFUM SKIN 90 - White Lily & Cherry Blossom
Opgewekt en vrolijk, dat is White Lily & Cherry Blossom van JANZEN. De kersenbloesem heeft in Japan een haast heilige status. Met haar lichtroze blaadjes en aangename geur is de boom een waar feest voor de zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet fragmenten van peer, appel, framboos en hints of vanilla.
 

€ 14,95

Artikelnummer
Bestelcode
4595
Voorraadstatus